Är du leg. psykolog med högt EQ?

Kandidata är ett internationellt konsultföretag specialiserat på tester, personbedömningar, utveckling och utbildning. Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier om hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer – läran om emotionell intelligens. Med hjälp av kvalitetssäkrade testverktyg mäter och utvecklar vi förmågor och potential hos individer och grupper på ett sätt som skapar framgång, trivsel och lönsamhet för våra kunder.


Är du intresserad av att arbeta med personbedömningar och utvecklingsinsatser för både grupper och individer? Har du kunskap och intresse om vilken roll emotionell intelligens och positiv psykologi kan spela för välmående, för både individer och organisationer? Motiveras du av att ta stort eget ansvar som seniorkonsult? I så fall är du kanske vår nästa kollega.


Nu förstärker vi vårt team och söker en seniorkonsult som är legitimerad psykolog med flerårig erfarenhet av arbetslivs-/ organisationspsykologi.


I rollen som seniorkonsult/legitimerad psykolog hos oss på Kandidata möter du kandidater, kunder och andra intressenter, ofta på chefs- och ledarnivå. Du kommer att använda dig av våra verktyg, metoder och processer för att planera och genomföra lösningar för våra kunder. Det kan till exempel handla om personbedömningar, utvecklingsinsatser och ledarskapsprogram. Då vi är en lärande organisation som ständigt utmanar oss själva ser vi gärna att du har ett engagemang för att bidra i utvecklingen av våra tjänster och arbetssätt.


Som seniorkonsult/leg. psykolog har du en bakgrund från arbete med utveckling och kommunikation på ett affärsmässigt sätt. Du är prestigelös, flexibel, har god självinsikt och trivs med att ta stort eget ansvar som konsult samtidigt som du motiveras av att samarbeta med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Vi är flexibla i huruvida det kan röra sig om en anställning eller om du hellre vill arbeta på konsultbasis.


Kontakta eller ansök direkt på Kandidatajobb@kandidata.se. Vid frågor vänligen kontakta VD, Helen Lagergren på helen.lagergren@kandidata.se. Vi intervjuar löpande.