EQ-dagen för certifierade användare av EQ-i 2.0, 20 november

Datum: 20 november 2019

Ansvarig: Kandidata

Ort: StockholmÄr du certifierad i EQ-i 2.0 och vill dela erfarenheter och lära av andra?


Kandidata vill härmed bjuda in dig till vår EQ-dag i Stockholm den 20 november!

Vi hälsar dig varmt välkommen på en kostnadsfri, exklusiv dag fylld med föreläsningar, diskussioner, workshops och inspiration med fokus på Emotionell Intelligens.

Låt dig inspireras av bland annat vår ägare och VD Christer Olsson, våra konsulter och andra certifierade.

Utöver intressanta föreläsningar kommer du få ta del av och själv bidra i interaktiva workshops och diskussioner med möjlighet att få svar på eventuella frågeställningar kring EQ, lyssna till framgångsrika kund-case och mycket mer. Du är även välkommen att i förväg skicka oss önskemål om har specifika frågor som du skulle vilja att vi tar upp. Du kan då mejla oss på info@kandidata.se.

Välkommen med din anmälan via vårt formulär

Datum: 20 november 2019
Plats: Stockholms innerstad (exakt adress kommer framöver)

Vid utebliven närvaro utgår en avgift på 300 kr. Anmälan är inte personlig, vid förhinder går det därför bra att skicka en EQ-certifierad kollega i ditt ställe.


Hoppas att vi ses den 20 november!

Hälsningar, vännerna på Kandidata


EQ-fördjupningsdag vänder sig till dig som redan är certifierad i EQ-i och som vill bekanta dig ytterligare med den nya versionen av EQ-i 2.0, samt fördjupa dina kunskaper i att tolka ett resultat och ge återkoppling i urvals- och coachningssituationer. Kursens fokus ligger på ett praktiskt handhavande av verktyget. Kanske har du inte arbetat med verktyget på ett tag eller så har du möjligen upplevt någon speciellt svår återkoppling som du vill diskutera. Kanske vill du helt enkelt bara lära dig mer om tolkning, feedback och användning av verktyget och på så vis öka din professionalism i utövandet. Under utbildningsdagen kommer du att delta i en grupp med andra certifierade personer. Du kommer att få ta del av följande:


1. Casemetodik & processarbete – hur kan vi förändra företags processer kring rekrytering och utveckling?


- Effekterna av att arbeta med EQ över tid, hör oss berätta om våra uppdrag!
2. Profiltolkning


- Få hjälp med att tolka profiler och EQ-resultat samt att få svar på dina frågor. Möjlighet till praktiska övningar finns.
3. Vässa dina argument för EQ


- Lär dig om hur du blir en EQ-ambassadör internt och externt. Hur du kan promota EQ jämfört med andra testverktyg och bemöta olika argument.

Tid: kl. 09.00-16.00


Plats: Målargatan 7, 111 22, Stockholm


Pris: 995 kr exkl. momsVälkommen med din anmälan via vårt formulär senast 10 arbetsdagar före start