EQ-dagen med Kandidata 20 november

Datum: 20 november 2019

Ort: Stockholm
Välkommen till Kandidatas EQ-dag den 20 november!Är du intresserad av att veta mer om emotionell intelligens eller är du kanske redan EQ-certifierad och vill dela dina erfarenheter samt lära av andra?


Äntligen börjar det bli dags för höstens EQ-dag i Stockholm!

Den 20 november arrangerar vi en inspirerande och interaktiv heldag i Stockholm. EQ-dagen är fylld med föreläsningar, diskussioner och workshops som fokuserar på värdet av emotionell intelligens i en allt mer digitaliserad värld. Hur kan vi som människor effektivt engagera och leda virtuella team samt bäst använda oss av artificiell intelligens etc.?

I spetsen är vår ägare och VD Christer Olsson, en av Nordens mest kända föreläsare inom ledarskap samt grundaren av MHS (Multi Health Systems); psykologen Steven Stein, en ledande expert inom arbetspsykologiska tester och emotionell intelligens. Dr. Steven Stein är psykolog och har arbetat som konsult åt alltifrån FBI och Pentagon till Coca Cola och American Express. Han är också författare till flera internationella bästsäljare inom emotionell intelligens, inklusive The EQ Leader, The EQ Edge och Emotional Intelligence for Dummies m.fl. Dr. Stein är idag styrelseordförande för MHS, ett av de snabbaste växande företagen i Kanada och en ledande utgivare av vetenskapligt validerade bedömningar sedan mer än 30 år, bl.a. EQ-i 2.0.  


Låt dig inspireras av våra konsulter, spännande föreläsare och andra intresserade och certifierade. Utöver intressanta föreläsningar ingår en enklare lunch och du kommer själv att få ta del av och bidra i interaktiva workshops och diskussioner.

Meddela oss gärna via e-post: info@kandidata.se om någon från ert företag skulle vara intresserad av att dela med sig av erfarenheter om hur ni arbetat framgångsrikt med emotionell intelligens på er arbetsplats.

På grund av att vi har ett begränsat antal platser, så ber vi dig anmäla dig så snart som möjligt. Anmäl dig här.

Datum: 20 november 2019

Tid: 10.00 -17.00
Plats: Livrustkammaren, Slottsbacken 3, 111 30 Stockholm

Kostnad: 250 kr*

*Vid utebliven närvaro utgår en avgift på 250 kr men din anmälan är inte personlig så vid förhinder går det därför bra att en intresserad kollega går i ditt ställe.


Detta är ett företagsevent och vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot privatpersoner denna dag. Om du föredrar att betala i ett senare stadie kommer en faktura att skickas till det företag som angivits i din anmälan.