TeamLyftet - våra teamutvecklingar

Med gruppens diskussion och reflektion stärker vi förmågor och känslan av tillsammans. Med kunskap från beteendevetenskap, teknik från coaching och erfarenhet från ledarskap hjälper vi er att ta fram egna strategier för framgång. Vår passion är att skapa en bra känsla, med mod, öppenhet och framför allt omtanke.

Här har vi summerat några förslag på hur en teamövning kan se ut med Kandidata. Beroende på om du har en timme, en halvdag eller en hel säsong till förfogande så har vi erfarenheten och redskapen för att bistå er.

Våra coacher har ledarerfarenheter från näringslivet och självklart certifieringar inom coaching. Vi tränar grupper och faciliterar ert möte antingen på svenska eller engelska. 

Helst möts vi i fysiska möten men har även många års erfarenhet från digitala gruppövningar, eftersom vi jobbar internationellt.

Varje WorkShop har ett önskat MINDSET vi vill uppnå genom vår AKTIVITET som leder till önskat RESULTAT.

Välj nedan mellan olika områden beroende på vad som är viktigast för er. Självklart kan du kombinera flera delar som läggs upp under en längre tid för att bygga kompetens och teamkänsla.

Du kan ladda ner en översikt här:

TeamLyftet

Möts i våra lokaler i Stockholm eller hos er. Du väljer!

Boka på info@kandidata.se