Emotionell intelligens

Emotionell intelligens genomsyrar allt vårt arbete på Kandidata som syftar till att göra individer, företag och organisationer mer framgångsrika. Läran om emotionell intelligens ligger också till grund för testet EQ-i 2.0, världens mest använda EQ-test som vi erbjuder i både rekryterings- och utvecklingssammanhang. Här kan du lära dig mer om emotionell intelligens och vad det är som får allt fler företag och organisationer att använda sig av våra tjänster och verktyg i sina processer.


Emotionell intelligens handlar om förmågan att förstå och uttrycka sig själv, att utveckla och upprätthålla sociala relationer, klara motgångar och utmaningar samt att kunna använda sina emotionella kunskaper för ett effektivt och meningsfullt liv. Emotionell intelligens är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas i arbetet, både för individen och för organisationen. Individer som trivs, mår bra och verkar i en utvecklande organisation presterar helt enkelt bättre.


Klicka på menyn till vänster för att läsa mer om Emotionell intelligens och historiken bakom begreppet.


Vill du veta mer om hur du kan lyfta din organisation med hjälp av emotionell intelligens, tveka inte att höra av dig eller anmäl dig till något av våra inspirerande seminarier. Du kan även titta på vår informationsfilm där vi berättar mer om hur vi mäter och utvecklar EQ!


Är du redan certifierad? Gå gärna in på "Vanliga frågor om EQ-i 2.0", där finner du mer information om testverktyget!