Coachande Ledarskap

Coachande Ledarskap - baserad på neuroscience och EQ


Ledare har en tuffare roll än någonsin. Du som ledare skall hantera din egen och lagets engagemang, vara förberedda och kommunicera under en tid av pandemi och osäkerhet.


Chefer är kugghjulet i verksamheten och är största komponenten i medarbetarnas engagemang. Kan du och dina ledare hantera och engagera era team för att prestera trots nya utmaningar? Är det dags att trimma formen?


Vi kickar nu igång den första i en serie av ledarskapsutbildningar som fokuserar på att ge dig som ledare de senaste och mest kraftfulla verktygen för att leda. Vi är certifierade i både EQ och neuroscience för organisationsutveckling och ledare. Vi har tagit fasta på de mest kraftfulla metoderna för framgång och har själva lång erfarenhet ifrån näringslivet där vi lett team genom motgång till framgång. Du väljer om du vill gå båda våra kurserna eller starta med en och om du vill komplettera med personlig coaching.


Kurs: Coachande LedarskapFörstå hur du leder dig själv och andra, baserat på det senaste inom neuroscience och hjärnforskning. Att leda på distans är en än större utmaning och sätter ledarskapet ytterligare på prov. Under kursen får du öva på att ge feedback och coacha andra. Du lär känna dig själv och får tydliga förslag på hur du stärker ditt EQ (emotionell intelligens), då du får en egen profil med marknadens mest använda test.


Delar i kursen:

Personligt EQ test görs innan kursen

Den sociala hjärnan

Känslan styr

Hur vi skapar starkt samarbete under distansarbete

Coachande ledarskap


Nivå: Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, HR specialist


När:4-5 november 2020, kl 9.00-17.00


Var: Stockholm. Vi avser att hålla en fysisk kurs med mycket plats enligt FHM rekommendationer. Blir det ytterligare restriktioner på grund av pandemin kommer vi att hålla kursen via Zoom.


Kursledare: Christer Olsson, Senior Executive Coach, författare och föreläsare. Bodil Jonason, Neuroscience Coach, Gallup Strenghts Coach, NLP Master, föreläsare.


Pris plan Guld: 39.750 sek ex moms.

 • Kurs i två dagar.
 • Personlig EQ-i2.0 profil.
 • 6 tillfällen med personlig coachning om totalt 7h.


Pris plan Silver: 29.750 sek ex moms.

 • Kurs i två dagar.
 • Personlig EQ-i2.0 profil.
 • 3 tillfällen med personlig coachning om totalt 4h.


Pris plan Brons: 16.750 sek ex moms.

 • Kurs i två dagar.
 • Personlig EQ-i2.0 profil.


Anmälan: sänd ett email till info@kandidata.se


Kommande Kurs: Leda Team och hantera Förändring. Förstå hur du bygger starka team med högre engagemang, hur du sätter mål och leder förändring. Allt baserat på den senaste hjärnforskningen och neuroscience med konkreta övningar och reflektioner för din vardag. Innan kursen erbjuds du att göra CliftonStrengths från Gallup, som ger dig en unik profil på dina talanger. Framgångsrika team bygger på att ta till vara olikheter och investera i styrkor, ledda av en kompetent ledare.


Delar i kursen:

 • Kraften i Team
 • Engagemang – bygg på individens styrkor, forskning från Gallup
 • Innovation, problemlösning och beslut
 • Att sätta mål och driva förändring
 • Att kommunicera och influera


Nivå: Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, HR specialist


När:Februari 2021, kl 9.00-17.00 – datum kommer inom kort.


Kursledare: Christer Olsson, Senior Executive Coach, författare och föreläsare. Bodil Jonason, Neuroscience Coach, Gallup Strenghts Coach, NLP Master, föreläsare


Pris: samma som kursen ”Leda med Neuroscience och EQ”, se ovan. Om båda kurserna bokas samtidigt ges en rabatt på 10%, dvs en rabatt med 1.675 sek.


Anmälan: sänd ett email till info@kandidata.se