"Vi gör varandra bättre” - det är så Kandidatas mission lyder, en fin bas i alla samarbeten och relationer

Kandidata är ett internationellt konsultföretag specialiserat på tester, personbedömningar, utveckling och utbildning. Vi bygger vår verksamhet på vetenskapligt bevisade teorier om hur man når hållbar framgång hos individer och organisationer – läran om emotionell intelligens. Med hjälp av kvalitetssäkrade testverktyg mäter och utvecklar vi förmågor och potential hos individer och grupper på ett sätt som skapar framgång, trivsel och lönsamhet för våra kunder.Har du kunskap och intresse om vilken roll emotionell intelligens och positiv psykologi kan spela för välmående för både individer och organisationer? Är du intresserad av att arbeta med personbedömningar och utvecklingsinsatser för grupper och individer? Motiveras du av att ta stort eget ansvar som seniorkonsult? I så fall är du kanske vår nästa kollega? Vi träffar löpande personer som vi tror kan stärka oss.

Vi är en lärande organisation som ständigt utmanar oss själva, vi ser därför gärna att du har ett engagemang för att tillsammans bidra i utvecklingen av våra tjänster och arbetssätt.

För att trivas i rollen som konsult hos oss tycker du om kundarbetet, är prestigelös, flexibel, har god självinsikt och trivs med att ta stort eget ansvar som konsult. Du motiveras av att tillsammans uppnå gemensamma mål. Vi är flexibla i huruvida det kan röra sig om en anställning eller om du hellre vill arbeta på konsultbasis.

Visa oss gärna ditt intresse genom att maila oss på Kandidatajobb@kandidata.se.