Personlighetstester

Identifiera talang

Vill du identifiera vilken kandidat som bäst matchar ditt rekryteringsbehov?

Vi matchar personlighet och ger dig insikter som kommer att vara avgörande för din kandidats framgång.

Enkelhet och flexibilitet
Tester för screening, specialisttjänster eller djuplodande analyser
I en flexibel fem-faktor-modell som kan skalas upp och ner i komplexitet med visuella enkla modeller
Prisvärt
Vi har inga årskostnader, du får flera rapporter per kandidat för ett pris
Du kan köpa enstaka tester eller certifiera dig hos oss och få volymrabatter
Vetenskapligt beprövad
Testerna är utvecklade av experter med över trettio års forskning inom personlighet och arbetsprestation
Vi bygger vidare på fem-faktor-modellen och inkluderar emotionell intelligens

Personlighetstester för rekrytering och screening

Ta nästa steget och optimera din rekryterings- och screeningsprocess genom att integrera våra validerade personlighetstester i ditt arbetsflöde.
Anslut dig till skaran av framåtblickande företag som systematiskt hanterar kandidatbedömningar hos oss som möjliggör förutsägelse och utveckling inom yrkeslivet.

HUCAMA FACTORS PERSONALITY

Personlighetstest
Användarvänlig och djupgående profilering
Målinriktad matchning

HUCAMA FACTORS PREDICTION

Framgångsprognos
Identifiera framgångsfaktorer
Unikt kompetensramverk

HUCAMA FACTORS ABILITY

Problemlösningstest
Mångsidig användning med djupgående insikt
Numerisk, spatial och diagrammatisk förmåga

EQ-i 2.0

Emotionell intelligens
Social förmåga och självkännedom
Svensk normgrupp
Med vår expertis inom arbetspsykologiska tester erbjuder vi ett sofistikerat tillvägagångssätt för rekrytering, screening och ledarskapstester.
Genom att använda vårt kompetensramverk kan du få värdefulla insikter om lämpligheten hos potentiella medarbetare, vilket säkerställer en mer välgrundad beslutsprocess.

Våra kunders ord

“Vår rekryteringsprocess har blivit mer träffsäker och gett oss en djupare insikt om våra kandidater och hur de kan bidra till vårt team!”

“Gett oss insikter som går bortom CV:n och hjälpt oss att skapa en mer mångsidig och en mer sammanhängande arbetsgrupp.”

“Vi är tacksamma för att ha inkluderat screeningtesterna i vår rekryteringsstrategi. Det har hjälpt oss att identifiera starka kandidater”

“Vår rekryteringsprocess är mer objektiv. Det är fantastiskt att se hur det stärker vår förmåga att matcha rätt person med rätt position.”

“För oss har det stärkt vår förmåga att identifiera rätt kandidat. Det har verkligen förbättrat samarbetet och trivseln inom vårt team.”​

“Våra intervjuer är ännu mer meningsfulla och fokuserade. Vi kan nu anpassa våra frågor baserat på kandidatens profil.

Personlighetstester

Förutspå framgång med objektiv data från personlighetstester

Vi tillhandahåller en bedömning med sannolikheten för att en kandidat passar för ett specifikt uppdrag och matchar individer mot de roller som du konfigurerar.
Genom att använda feedback data från utvärderingar från hundratals organisationer, har vi algoritmer som korrelerar personlighet mot olika kompetenser. Med objektiva data ger vi dig ett bättre beslutsunderlag.

Kostnadseffektivt personlighetstest

Du har även möjligheten att genomföra en egen analys för att fastställa de framgångsfaktorer som präglar er verksamhet eller identifiera de exakta kompetenser som ni önskar att rekrytera.
Du har inga fasta kostnader och betalar endast för det du använder, vilket ger dig ett kostnadseffektivt och anpassningsbart verktyg för din rekryteringsprocess.
Dessutom har du möjligheten att certifiera dig och skaffa en egen portal med fler avancerade funktioner till förmånliga priser. Det ger dig möjlighet att genomföra snabba gruppanalyser och identifiera kandidater från tidigare processer i ert urval.
Personlighetstester

Rättvist, Enkelt och Modernt

Vi hjälper dig att enkelt invitera dina kandidater som får en egen rapport på sitt personlighetstest eller problemlösningstest automatiskt från systemet om du så önskar. Vi hanterar stora grupper och individuella bedömningar med kunden över hela världen.
Alla kandidater bedöms rättvist utifrån samma kompetenskrav och under intervjuer sonderas svaren med vår anpassade guide. Med vårt personlighetstest kan du fokusera dina frågor på de områden som är av störst vikt och med din intervju gör du din slutbedömning.
Alla rapporter genereras direkt med en knapptryckning och enkel grafik vald för olika mottagare. Om du är certifierad, har du oändligt med möjligheter att filtrera data på individ och gruppnivå. Allt har senaste säkerhetslösningar enligt europeisk standard.

Letar du efter en unik och kostnadseffektiv lösning för personlighetstest för att förbättra dina rekrytering och screeningprocesser?

Anslut dig till oss och ta steget mot en mer effektiv och träffsäker rekrytering. Genom att välja våra flexibla arbetspsykologiska och logiska tester får du tillgång till avancerade bedömningsverktyg,
En felrekrytering kostar inte bara pengar. Det kostar energi och förlorad tid. Bli en del av en skara framåtblickande företag som strävar efter framgång och effektivitet i rekryteringsprocessen.

Personlighetstester

HUCAMA Factors Personality

HUCAMA Factors Prediction

HUCAMA Factors Ability

EQ-i2.0 – Emotionell intelligens

Intresseanmälan