EQ-i 2.0 certifiering på svenska, 20-21 Oktober 2021

Datum: 20 oktober 2021

Ansvarig:

Ort:EQ-i 2.0 verktyget är en ny uppfräschad version av ett redan framgångsrikt verktyg, som är världsledande på att mäta emotionell intelligens och det används idag i över 60 länder. Som certifierad i EQ-i 2.0 är du kvalificerad att använda verktyget i rekrytering och personlig utveckling för individer och grupper. Alla certifierade bjuds återkommande in till nätverksmöten, kompetensutvecklingsdagar samt får tillgång till uppdaterad information om forskning kring EQ-i 2.0.


Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering, coachning, personal- och ledarskapsutveckling och/eller organisationsutveckling och som i ditt arbete har användning av att kartlägga individers sociala och emotionella förmågor. Du arbetar som beteendevetare, psykolog, personalvetare, coach, eller har på annat sätt erfarenhet av urval och utveckling av individer.

Syfte
Att ge en bred bild av EQ-begreppet samt en djup inblick i verktyget EQ-i 2.0. Utbildningen består både av e-learning och utbildningsdagar. Efter genomgången utbildning har du en god kännedom om testet och alla de aspekter kring administrering, resultattolkning och återkoppling som krävs för att kunna använda testet på ett effektivt och etiskt sätt. Efter både e-learning, teoretiska genomgångar och praktiska övningar är du behörig att självständigt använda instrumentet i urval och utveckling. "Kandidata EQ-i Certifiering- två dagar av välkomnande värdskap - två dagar av kompetens utöver det vanliga – två dagar av värme och omtanke – två dagar av mitt liv som kändes som ett ögonblick – två dagar som jag önskar alla att få uppleva."

                                                                                                                          

                                                                                                                       Sabine Itze, BemindedLadda gärna ner vårt informationsblad för mer information.

Samtliga kursdagar äger rum 9.00-17.00.
Plats: Virtuell eller i Stockholm efter rådande COVID 19 situation.
Pris: 26 200 kr exkl. moms
Ingår: Kursmaterial. fika. Det tillkommer ingen licensavgift för att använda EQ-i 2.0-verktyget, endast en fast kostnad per köpt EQ-i 2.0-test.


Anmälan: Via mail till info@kandidata.se senast 3 veckor innan start