Morgonkaffe

MorgonKaffe

Christer Olsson och Bodil Jonason reflekterar över ett aktuellt ämne och delar med sig av styrketårar. Morgonkaffe dricker vi live med dig cirka en gång i månaden via Zoom under en halvtimme. Vi för ett samtal laddat med glädje, kunskap och erfarenhet om att leda.

Nästa gång sänder vi tillsammans med HRNytt den 15/12 kl 8.30.

Att mäta nuläge & utveckla samarbetet

Nästa MorgonKaffe gästar Christer Olsson och Bodil Jonason HRNytt då de delar sin verktygslåda för att ta tempen på samarbeten och utveckla dem.

Vi kommer att prata om att bygga och utveckla samarbeten i individ och team.

Varmt Välkommen att anmäla dig via knappen nedan!

15 december kl 8.30-9.15

Psst…

Har du sett vår nya 10 månaders prenumeration i självledarskap för individ och team där du tar med dig hela teamet för en kostnad av en koppa kaffe i veckan? Vi kallar det Nästa Nivå.

Välkommen med!

Inspelning av MorgonKaffe 9 december 2022

Ni är många som var intresserade av “Teamkänsla i Hybrida Team”. Här ligger en inspelning från Zoom.

Vår filosofi för MorgonKaffe

Vi sänder live och utan fast manus. Istället sätter vi ett ämne och samtalar om våra egna erfarenheter och reflektioner på området. Och vi gör det med glädje för att sprida en go känsla. Det är en morgonfika befriad från perfektion och alla är välkomna med.

MorgonKaffe är en upplevelse.

MorgonKaffe är en upplevelse. Det som sker det sker. Det är inte perfekt, vi har inte den bästa utrustningen, bästa micken, bästa kameran eller den senaste datorn. Men vi har den perfekta blandningen av erfarenhet, närvaro och positiv förmåga att vända på scenariot. Vi PROVAR, GÖR och REFLEKTERAR. Steg för steg. Nu för tiden har vi över 800 anmälda varje gång och vi är måna om att du skall få med dig insikter och energi. En MorgonKaffe med faktabaserad ledarskunskap blandat med våra anekdoter från verkligheten.

Du kan ladda ner ett exempel på en visualiserande övning som ger insikter om ditt team och är ett exempel på vad vi gör under våra kaffestunder.

Återkoppling från KaffeDrickare

MorgonKaffe

Här kan du ställa frågor eller lämna din återkoppling för MorgonKaffe.

Vi leder MorgonKaffe 
Christer Olsson, Senior Executive Coach, författare och föreläsare.
Bodil Jonason, Neuroscience Coach, Gallup Strenghts Coach, NLP Master, EQ-trainer.

Feedback