Morgonkaffe

MorgonKaffe – din styrketår

Christer Olsson och Bodil Jonason reflekterar över ett aktuellt ämne och delar med sig av styrketårar. Morgonkaffe dricker vi live med dig en gång i månaden via Zoom under en halvtimme.

Gör som 100-tals ledare och HR-specialister och var med, först till kvarn gäller men fritt deltagande. Vi blandar forskning om ledarskap med egna reflektioner och ett och annat skratt! Nästa Morgonkaffe kommer hållas den 9e december kl 8.30-9.00. 

Möt oss för en stund när vi pratar om hur vi skapar en bättre arbetsplats tillsammans.

Ämne:

Varmt Välkommen,
Bodil Jonason & Christer Olsson

Vår filosofi för MorgonKaffe

Vi sänder live och utan fast manus. Istället sätter vi ett ämne och samtalar om våra egna erfarenheter och reflektioner på området. Och vi gör det med glädje för att sprida en go känsla. Det är en morgonfika befriad från perfektion och alla är välkomna med.

MorgonKaffe är en upplevelse.

MorgonKaffe är en upplevelse. Det som sker det sker. Det är inte perfekt, vi har inte den bästa utrustningen, bästa micken, bästa kameran eller den senaste datorn. Men vi har den perfekta blandningen av erfarenhet, närvaro och positiv förmåga att vända på scenariot. Vi PROVAR, GÖR och REFLEKTERAR. Steg för steg. Nu för tiden har vi över 400 anmälda varje gång och vi är måna om att du skall få med dig insikter och energi. En MorgonKaffe med faktabaserad ledarskunskap blandat med våra anekdoter från verkligheten.

Du kan ladda ner ett exempel på en visualiserande övning som ger insikter om ditt team och är ett exempel på vad vi gör under våra kaffestunder.

Återkoppling från KaffeDrickare

Ledarskap med Christer & Bodil

Följ med Christer Olsson och Bodil Jonason på en tre månader lång utbildning i ledarskap. Vi kallar det LedarLyftet och våra deltagare säger att det är det är en livsförändande tid.

Emotionell Intelligens

Att hantera sina egna känslor och impulser samt att läsa av omgivningen för att skapa starka samarbeten. Det kallas EQ och vi certifierar coacher, ledare och rekryterare i EQ-i2.0.

Coachande i Hybrida Team

Ett coachande förhållningssätt för att engagera och utveckla individer och team är än mer aktuellt i en hybrid värld. Vi har lett internationella team i hybrid miljö och tränar ditt coachande ledarskap i vår nya utbildning. Välkommen med!

MorgonKaffe

Här kan du ställa frågor eller lämna din återkoppling för MorgonKaffe.

Vi leder MorgonKaffe 
Christer Olsson, Senior Executive Coach, författare och föreläsare.
Bodil Jonason, Neuroscience Coach, Gallup Strenghts Coach, NLP Master, EQ-trainer.

Feedback