MorgonKaffe - din styrketår

Christer Olsson och Bodil Jonason reflekterar över ett aktuellt ämne och delar med sig av styrketårar. Morgonkaffe dricker vi live med dig en gång i månaden via Zoom under en halvtimme.

Gör som 100-tals ledare och HR-specialister och var med, först till kvarn gäller men fritt deltagande. Vi blandar forskning om ledarskap med egna reflektioner och ett och annat skratt! Nästa Morgonkaffe kommer hållas den 10 Juni kl 8.30-9.00. 

Om det nu är så att det är bra att vara olika? Varför är det då så jobbigt ibland?

Vilka olikheter är bra? Och vad är bra om det är lika?

Ämne: Olika. Lika.

 

Du anmäler dig här

Varmt Välkommen,

Bodil Jonason & Christer Olsson

Lugnt, tryggt, nyfiket. Superhärligt!

— Helena Nylén, COO, Spendrups.

MorgonKaffe är en upplevelse. Det som sker det sker. Det är inte perfekt, vi har inte den bästa utrustningen, bästa micken, bästa kameran eller den senaste datorn. Men vi har den perfekta blandningen av erfarenhet, närvaro och positiv förmåga att vända på scenariot. Vi PROVAR, GÖR och REFLEKTERAR. Steg för steg. Nu för tiden har vi över 400 anmälda varje gång och vi är måna om att du skall få med dig insikter och energi. En MorgonKaffe med faktabaserad ledarskunskap blandat med våra anekdoter från verkligheten. Efter 30 minuter öppnar vi upp för att ta emot frågor ifrån dig som är med. 

Du kan ladda ner ett exempel på en visualiserande övning som ger insikter om ditt team och är ett exempel på vad vi gör under våra kaffestunder.

 

Återkoppling från KaffeDrickare

"Tack för ett inspirerande morgonkaffe. Det är så lätt att hela tiden fokusera på det som är mindre bra än att snarare lyfta fram sina styrkor. Det är så många chefer som med ganska små medel skulle kunna skapa en så mycket bättre arbetsmiljö och teamkänsla och framförallt att få sina medarbetare att vilja gå framåt snarare än bakåt." Global Kommunikationschef, Noterat Bolag.

 

Agerande efter MorgonKaffe

"Satt på en 30 minuters föreläsning om Ledarskap i morse. Då bad de att man skulle tänka ut vad ens grupp är absolut BÄST på och ett enda ord för det.

Vet ni vad jag tänkte på direkt med er samlat? ENGAGEMANG! Och sedan hade de en ”utmaning” i att man skulle hedra sin grupp för att de är så bra på just det. För mig ingen större utmaning eftersom jag hedrar er typ varje dag, antingen till någon annan kollega, eller i samtal med olika av er i olika sammanhang. Just att jag beundrar ert ständiga ENGAGEMANG så mycket! Tack alla för det! ". PR-chef uppskattar sitt team 45 minuter efter avslutat MorgonKaffe.

 

 

Varmt tack för den inspirerande kaffestunden. Otroligt att det kan fungera så väl via digitalt. Tänk vad vi har fått lära oss! Hurra för insikter och inspiration!