EQ-i 2.0 verktyget är det världsledande verktyget på att mäta emotionell intelligens och det används idag i över 60 länder. Som certifierad i EQ-i 2.0 är du kvalificerad att använda verktyget i rekrytering och personlig utveckling för individer och grupper. Du har flexibiliteten att göra 360-rapporter och utvidgade ledarrapporter förutom standardrapporter.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering, coachning, personal- och ledarskapsutveckling och/eller organisationsutveckling och som i ditt arbete har användning av att kartlägga individers sociala och emotionella förmågor. Du arbetar som beteendevetare, psykolog, personalvetare, coach, eller har på annat sätt erfarenhet av urval och utveckling av individer.

Syfte

Att ge en bred bild av EQ-begreppet samt en djup inblick i verktyget EQ-i 2.0 för att identifiera befintliga EQ-förmågor samt områden för utveckling.

Utbildningen

Utbildningen består både av e-learning och utbildningsdagar, samt ett sluttest. Efter genomgången utbildning har du en god kännedom om testet och alla de aspekter kring administrering, resultattolkning och återkoppling som krävs för att kunna använda testet på ett effektivt och etiskt sätt. Efter både e-learning, teoretiska genomgångar och praktiska övningar är du behörig att självständigt använda instrumentet i urval och utveckling.  

Ladda gärna ner vårt informationsblad för mer information.

Kursdatum under 2023

 • 8-9     December i Stockholm 2022
  • 13-14 Mars i Stockholm
  • 19-20 Juni i Göteborg
  • 26-27 Oktober

  Samtliga kursdagar äger rum 9.00-17.00
  Pris: 26 300 kr exkl. moms
  Ingår: Kursmaterial. fika. Det tillkommer ingen licensavgift för att använda EQ-i 2.0-verktyget, endast en fast kostnad per köpt EQ-i 2.0-test.

  Anmälan: Gör en intresseanmälan i formuläret nedan senast 2 veckor innan start.

  Kursinformation

  Nivå:
  Erfaren ledare, HR specialist, Rekryterare

  Kurslängd: 
  3 moduler á 45 min e-learning + 2 dagar lärarlett i Göteborg (Kursstart 13-14 juni)

  Datum nästa tillfälle:
  8-9 December i Stockholm

  Kursavgift:
  26.300 + moms

  Kursledare
  Bodil Jonason, EQ Trainer, NLP Master, Brain Based Coach (ICF), GallupStrenghts Coach

  Intresseanmälan

  Ta tempen på känslan

  Att inte ha koll eller kontroll är något av det värsta hjärnan vet. Genom att uppmärksamma vad som pågår på insidan och sätta ord på det, så upplever hjärnan att vi har ”mer koll” på vad som händer…

  EQ+IQ = Framgång

  EQ kan inte ersätta IQ. Och IQ kan inte ersätta EQ.

  Talent management. Vad är innebär det?

  En talentmanagers uppgift är att identifiera de individer som särskilt bidrar till företagets konkurrenskraft och framgång.